Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

DUNGEON FIGHTER képzeletbeli ősök

Közzétett: 2016 október 27, csütörtök
    • Prime progenitor a virtuális tőke Nan, vonalzók Yin Yi An Wangkai.

    • Bár képzeletbeli ősi történetét és Peros birodalom képest vannak hiányosságok, de az hazai kutatás történész Dungeon Fighter Kiegészítők, van egy virtuális ország több mint 2000 éve.

    • Arad található az észak-nyugati részén a képzeletbeli ősök, a terület nem nagy, ruha, valamint a nyelvi és más országok kultúráját, lakosok itt azt a benyomást kelti, nagyon okos, bár legtöbbjük kicsit vékony, de van egy csomó olvasni gáz mester.

    • Engedelmes képzeletbeli hazájában, és nem érdekel, hogy ki szűk, és így nem tudatosan megy a háborúba, hogy megragadják a másik ország területén, de ha szenvedett idegen invázió, akik általában magány Qigong mesterek lesz a hegyről, kanyonok, barlangok kijutni, és együtt dolgoznak, hogy taszítják az ellenség.

    • Ez megnyitotta a dojo sok kiváló furánok marginális területeken, ahol a legtöbb ezek melyet fiatal Qigong mesterek. Amellett, hogy a templom közelében, a piac gyakran Amoy az olcsó kiváló minőségű kés is, tehát itt van egy gyalogos néz ki, még dobott a nagybátyja, hanem provokáció is berepült használat Battojutsu harcos Cosplay Prop. Mivel túl sok rejtett mester, így mindent megtesz, hogy néhány komolyan.