Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Dragon Ball Z kreatív háttér

Közzétett: 2016 szeptember 22, csütörtök

Inspirációt
  • Megkezdése előtt a sok soros történet fordulat. Toriyama Bird Island és a felelős személy Kazuhiko hitték, sorozatban egy hamis a végén, akkor működik "Dr. su ra nn pu" Mint már elfogyott az ihlet készen áll, hogy vessen véget a soros, de nem könnyen végén ez népszerű művek, a végén a soros 3 Ha elkezd egy új soros, akkor is, ha a lemondás nem lenne probléma hónappal később elfogadta a feltételeket, így a soros "Dr. su ra nn pu", hanem kezdett rajzolni, a 1, majd a végén a két mű "lovas Long juvenilis (szemantikai nn ボ ー ド イ Első) "és a" Suites nn pu ー nagy kockázatot nehéz átadni ", és a két mű létrehozta a" Dragon Ball "téma

  • A munka kezdeti szakaszában használata a "Journey to the West" az elemek ugyanabban az időben, "összegyűjti gyöngy" Az ötlet kölcsönzött "Dél Cong Nyolc szamuráj vale" ezt a munkát, de a nyolc szamuráj a 7-8 gyöngyök csillagok. A cím kölcsönzött Bruce Lee film "Enter the Dragon". Tehát fix kezdeti keretet a munka.

  • Ez volt eredetileg követni Toriyama változat "Journey to the West", hogy fejlesszék a történet, de a felelős szerkesztő Bird Island Kazuhiko hogy "Utazás a Nyugat is, így most már nincs különbség," válaszolt több langyos. Így a második tervezet hozzáadott modern stílusa, a ruházat, a harmadik tervezet volt az igazi "Dragon Ball" nagyon hasonlít a végeredmény, így csak néhány hidak Utazás a hős neve és karakter design, valamint a kezdeti szakaszok és cikkeket.Soros egész történetet
  • Öt egymást követő átfogó szín kezdett szerializációnak a munkálatok, az elején, és nincs hangulat, eredetileg, már alig várom, hogy egy csomó ember, de fokozatosan csökken a népszerűsége rangsor a kérdőív is csökkent 15 később. Vezetője Bird Island commenters mondta, hogy "a főszereplő túl gyakori, így nem népszerű," miután Akira Toriyama, egy "céltudatos törekvés egy erős vezető" a témája a teremtés. Így a terjeszkedés gondolata, gyengíti a támogató öntött, annak érdekében, hogy módosítsa az eredmények azt mutatják, ő teremtette a világot Budokai létrehozott állapotát a főszereplője a Monkey King, a munka sebességét növelte népszerűségét. Ugyanakkor, a japán Fuji TV is jön Shueisha megvitassák előállítására vonatkozó televíziós animációs.

  • Akira Toriyama maga eredetileg Goku és Piccolo a versenyeken határozza meg a győztest, miután tartja az elképzelést, a történet vége, de a túlnyomó népszerű támogatja az olvasóközönség felmérés, így a végén a soros ügy hírszerkesztő nem olyan egyszerű egyetértett, azt folytatni kellett. Felisaz cikkeket, hogy egyre jobb és több népszerű forráspontja nyert 815 szavazattal a "Heti SJ" 1000 szavazattal a felmérést tartottak. Gazdasági hatások is azonos, hiszen a fordítás és rajzfilmek sugárzott a tengerentúli forgalmazás, nem csak Japánban, hanem bővíteni a láthatóságot a világ. Egy példa egy kártyajáték, ami működik "az egyik, majd a ka szemantikai többek su ra nn ボ ド シ Hikaru egy van zu" Ahogy 1995-ben, eladott több mint 2 milliárd, rekordot állítva. Ha a végén a soros, ez nem csak a kérdés számát JUMP közvetlenül fogja érinteni, beleértve a kiadó Shueisha, beleértve az integrált média hatása központ gyártók, mint a Bandai, a Fuji TV, Toei Animation, és más különböző kereskedelmi tevékenységet és a munka minden vállalat teljesítményét és megosztás ár lesz nagy hatással, figyelembe véve annak lehetőségét, hogy a kialakulása egy szerializált vége lehetetlen helyzet.

  • A végén a munka, bár ez egy erős vágy, hogy Akira Toriyama egyének, de a végén ez az eredménye a különböző kapcsolt vállalatok birtokában a szülő ülést beállítani, valamint a vezetők a cég működési feltételeit megítélni az adott társult vállalkozás részvényeinek ára, teljesítmény és egyéb veszteségek minimális körét más típusú készítmény vizsgált, és végül képes elérni sorozatban célból képező ismeretlen helyzetet. Ezt követően, Akira Toriyama ellen Majin Buu cikk azt mondta: "Ez a történet egy részét vált undorodott magam még a szerző a folyamatos heves harcok kemény, és most lett az Öreg magas volt a vérnyomása, nem készít ilyen harcot. a több jobb azt mondani, hogy a jövőben nem szeretné felhívni a rajzfilmek a harcról. "kezdete előtt Buu cikkek, Toriyama volt egy találkozót a cikk befejezetlen Buu Shueisha véget ért sorozatban, majd Hori szerkesztő Jiang Xinyan később megtanulta.

  • Ebben az összefüggésben a munka vált egy soros 10 és fél éves, hosszú távú soros munkák. Sem előre tájékoztatták a végén a soros, az utolsó szó is a Majomkirály továbbra is a végén a kaland.