Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Dragon Ball Works értékelés

Közzétett: 2016 szeptember 22, csütörtök


  • "Pearl" egyik legbefolyásosabb kínai japán képregények, egy híres japán karikaturista Akira Toriyama legkiválóbb alkotásait. A történet vezetni az olvasót faluról városra, a föld vezet az idegen, ezentúl vezetnek be a jövőben is izgalmas küzdelemben is őszinte érzelmek.

  • "Dragon Ball" a siker soha nem látott, nem csak a "Young Jump" eladott több mint egy csapásra "Young Magazine", felszállt a 6530000 rekordösszegű is érintette a minta után a japán manga, megszületett a fiatalkorú diffúz vér királyi Comics a koncepció. Akira Toriyama társaik szinte életben Obata komikus ábrázolása karikaturista élő "élelmiszer álmodozó" a képregény összesen lesz osztva "jóindulatú ember" és a "züllött ember" kategóriában, ez a koncepció a "Dragon Ball" kezdte.

  • "Pearl" egy sajátos szimbóluma japán manga. Beszél "Dragon Ball" siker, sok barátai Ember és iparági szakértők elvégzett elemzés, mindenki szempontjából különböző, de van néhány fontosabb kérdések alapvetően ugyanaz.

  • Először is, a képernyő harci erő értelme. Harci jelenetek lencsék, függetlenül attól, hogy honnan egyfajta intenzitása a cselekvés, vagy a tervezési mozog, akkor is, ha a hely még mindig a legerősebb. Különösen akkor, ha a közösség Wukong király boksz, nagy hatótávolságú támadás repülés, crash, közelharci, nagyon sima konverzió.

  • Másodszor, a film egy vizuális értelemben a stílust. Island Shan Ming használt nagyszámú töredék a képregény jelenik meg a film akció Európában és Amerikában, főleg a történet, amikor a konfliktus jelentősen felgyorsult ritmus képernyő, valamint a kompakt konvergencia, hogy az olvasók értékelik a művelet néz ki, mint egy film.

  • Harmadszor, az egyedi fantázia és a sci-fi elemekkel. Shan Ming Island maga egy sci-fi könyvek szerelmese az ő tervezése a "mikrokapszula", ahol képes megidézni házak, autók, hajók és egyéb eszközök képesek lesznek, hogy a tudományos megszállottság. Képregény a hegyekben, majd a szokásos nyüzsgés a város, a föld űrbe Namek, a extradimenzionális közösség wangwu, Akira Toriyama képzeletét továbbra is mozgósítani az olvasó étvágya, akkor lehet kiadni, miután 42, nagyon nagyrészt a közönség vonzódik a csodálatos világ Dragon Ball.

  • Negyedszer, és a legfontosabb, hogy ez a történet tömör, népszerű, de nem naiv. "Pearl", a karakterek a történet mindig egyszerű viselkedési logika, Goku és a kedélyes társait mindig verte a rossz fiúk, és biztosítsa a világbéke, és nem a személyes ambíció. A rossz fiúk és rossz olvasók ne aggódj túl alaposan kusza. Összességében a rossz fiúk mindig inspirálni mindenkit brutális gyűlölet, jó mindig felkelti a harag együttérzésünket. Ez maximalizálja vonzza az olvasók a különböző korú, azt mondhatjuk, most ugyanezt a szigeten Shan Ming képregény összehasonlítás sikeres.