Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

D. GRAY-MAN karaktereket bevezetett

Közzétett: 2016 október 09, vasárnap  • A főhős a történet, született egy furcsa piros vér a bal, amelyben a fogadó egy démon fegyvereket. Született szülők elhagyott, utazik utcazenészek Mana Walker letölteni eltartott nevű Allen. Houma Na halt meg egy balesetben, még extrém al szomorú találkozott a Millennium Earl, a Mana feltámadás válik az ördög. Ma Na lett az ördög az a vágy, hogy megöli Allen Earl parancsot, és hagyott heget a bal szeme, a kulcsfontosságú pillanatban Allen ördögűzés ereklyéi önálló bevezetése, megöli a lovat és a Na mentettek, míg a bal szem látni lelkét az ördögnek hatalma. Miután felfedezték a Marshal Kuluo Si és elfogadása, s több évet töltött pokol. A csata, amely képes elengedni után Klose (Ku Luosi az Allen döbbenten maga gyalog), majd csatlakozik a misszió.


  • Azóta az ördög, hogy megmentse a lelkét a harc, találkozott Li Nali, rabbik és mások. Az ördög fegyverek. És Li Nali a megfordítása a város megismerésére Charlotte és Miranda támadták Rhodes Noé családja, súlyosan érintette, miután legyőzte a démon Miranda INNOCENCE segítséget. De ahogy az emberi lények nem indul Rhodes, melyet elengedni.


  • Miután megbízást a Kuluo Si Marshal, hogy Ku Luosi balra parancs rabbi adja meg a vár vámpír pletykák Crawley időszak félreértés és az ördög Yili Di Crowley izgatás háború, harci bizonyított Claudia Lee társa, bal szeme fejlődtek, megütött legyőzte Allie Rebagliati, Crowley hozza vissza a misszió.