Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Bakuman Telek

Közzétett: 2016 szeptember 21, szerda


  • A történet színhelye van beállítva, a város Saitama prefektúra aszpartát.

  • Holding "érdektelen jövőben élő igazi baj", így nem számít, a hangulat a középiskolás diákok valóban felnőni a város egyik nap hirtelen meghívott iskola osztálytársa Takagi őszi első diák, aki "ki együtt a párommal, hogy egy karikaturista is !." Jóval azelőtt, hogy az ember bukása, arról álmodik, hogy egy karikaturista, egy jó kombináció a legmagasabb irodalmi tehetség és jó festés magát, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megvalósítsák álmaikat, Akihito alig várja, hogy meggyőzze a legmagasabb.

  • Akkor nem is úgy, nem veszik figyelembe a legmagasabb visszautasította. Hatodik fokozat, amikor egy kis ország, tanúja volt a legmagasabb halálozási amikor egy főállású karikaturista nagybátyja, attól a naptól kezdve, a legnagyobb, hogy feladja az álmát, hogy karikaturista.

  • Azonban, ha az éjszaka kapott egy telefonos ember szeretni ősz gyönyörű lány ázsiai bab Miho otthon, ősszel hallottam és láttam a hihetetlen "Confessions" és a "válasz", nem tudott segíteni, de ösztönözni kell a legmagasabb sub bab azt mondta: "Ha ketten vannak rajzfilmek, kérem hozzám!"

  • Annak érdekében, hogy a megállapodás és az al-bab, a legmagasabb döntés és ősszel együtt felé vezető út a karikaturista. Semmit sem tudnak a képregény, a saját képregény létrehozása a remény, hogy a szerkesztőségi részleg sikeresen szerializálódnak legteljesebb lelkesedés a fiatalok szerencsejáték a két képregény.

  • Segítse a szerkesztő Tetsuya Hattori, hogy "ázsiai város Wood álom marad" álnevet debütáló soros, és attól függően, hogy az eladási karikaturista "tehetséges középiskolás diákok új felesége Eiji, mint a versenytársak egymás türelmét Qiecuozhuomo történet kezdődik.