Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Azt is rövidített vagy APH Hetalia

Közzétett: 2017 február 28, kedd

Hetalia: Axis Powers A képregény kezdetben online olvashatók az interneten (webcomic), majd beköltözött manga és anime. Szerző sorozat Hidekaz Himaruya Cosplay Hungary
. Azt is rövidített vagy APH Hetalia. Tartalom manga körül forog politikai események és a történelem, különösen az időszak az első világháború és a második világháború, amelyben minden ország más és más karakter. Tól Hetalia kombinációja "Hetare" .


Himaruya eredetileg Hetalia egy manga olvasható online (webcomic, közvetlenül leolvasható a globális hálózat), nem várhatjuk el, hogy gyorsan ismertté és a kiadó Gentosha Comics megjelent egy gyűjtemény. Eddig két tankóbon már megjelent , az első alkalommal március 28-án, 2008 és másodszor december 10, 2008. Az alábbi adatsorok Hetalia alakítjuk CD és egy anime sorozat által termelt Studio Deen. Január 8-án, 2010, a manga jelentette be a cég Funimation megjelent nemzetközi szinten.


Amellett, hogy az anime, ott Hetalia anime film változata (a film) a "Paint it, fehér!" Content beszélni az invázió a Föld az idegenek, így az ország a tengely és a szövetségesek a múltban együtt kell működniük, hogy megvédje a világot.


"Hetalia: tengelyhatalmak" bit névtelen, de szelíd szatíra, humor, azt mondja a történelmi események és a valós karakterek Chibi Maruko Chan Kiegészítők
. Ez növeli a vonzerejét egyediségét a telek, ez is segít az olvasónak, hogy objektív képet, barátságosabb világtörténelem a háború alatt, nehéz eleve veszteséges. Hetalia anime születés után a harmadik, a cím megváltozott "Hetalia: World Series", mert a tartalma már nem beszélt a második világháborút is. Hetalia ötödik rész az úgynevezett "Hetalia: The Beautiful World", a vázlatot e szakasz öltözött fel, hogy azonos a jelenlegi rajz Himaruya szerző. 2015-ben, az anime folytatódik, hogy új szakasz "Hetalia: The World Twinkle".


Nyitó "Hetalia" a világ csúcs, ahol az összes ország kezelésére összejövetelek problémák az emberiség. Ezután az igazi történet is azt mondta, mint egy visszaemlékezés, amikor a német elrabolták az olasz rab a második világháború, 1941-ben, majd barátokká válnak. Ahogy egyre több japán csatlakozott, 3 ország alakított frakció úgynevezett tengelyhatalmak erői (a tengely fasiszta). Ennek a frakciónak rivális Allied Force (Szövetséges), beleértve az 5 ország: Egyesült Királyság, Franciaország, USA, Kína, Oroszország.


Ellentétben feszült katonai helyzet, hogy ábrázolja a történelmi igazság, Hetalia ahelyett, hogy megölte játék beszélgetések Chobits Kiegészítők
, veszekedések a nemzetek közötti együtt. Ha a történelem, a nagy országok mindig szeretnék elszámolni kisebb országok kihasználni és bővítése területén, a Hetalia, ők lettek a "őre" az ország szeretik, nem azért, mert azt akarta, hogy támadják.


Később, Hetalia nem csak a történelem világháború hanem a világtörténelem középkori, modern és kortárs.