Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Az ötödik generációs Pokemon

Közzétett: 2016 október 20, csütörtök  • Az ötödik generációs munkák: fekete, fehér, fekete 2, White 2


  • A január 29, 2010, Pokémon Co., Ltd. bejelentette egy sor új játékok Nintendo DS fogják értékesíteni ebben az évben Pokemon Jelmez. Junichi Masuda mutatják meg egy 7 február 2010 a "Pokémon vasárnap", egy új kincset is álom a vázlatot, mutatkozik be az ugyanebben az évben az úgynevezett nyári színházi kiadás, és a 2 programot május 21-én megerősítette a személyazonosságát. Ez az új szerep is a Boldog Boldog Havi 15 február 2010 számában a magazin 3, mint az elején az ötödik generációs és a kijelző. Azóta ez a szerep neve "Solo Ark" és annak fejlődése előtt a karakter neve "Suoluo Ya". Mindkettő: Megjelenések "Pokémon Phantom Bazhe Salamon Kerouac" tovább. Április 9, 2010, a japán hivatalos honlapján bejelentette, hogy új "Pokémon Fekete, fehér", tervezett eladása 2010 őszén. Március 9, 2010 a "Pokémon vasárnap" mutatja a három kezdő kincs lehet álmodni képet. Miután három kincs álom képes dekódolni, illetve a vízisikló kincs is álom "rattan szőlő kígyó" Tűz Pig Po álma "meleg disznó" és Pokémon "víz vidra." Egyéb információ visszafejtése közé szakaszában a játék, a New York-i székhelyű csoport egyesült helyen. Ellentétben a fő sorozat más régiók, minden területen a játék nevét háromszög terület eladó különböző írásmódok, mint a német név Einall, olasz neve UNIMA. Február 25, 2012, Junichi Masuda a "PokémonSmash" program keretében a fő játék sorozat folytatása "Pokémon Black 2 · Fehér 2", miután a játék kapható Japánban június 23., 2012. Fekete és fehér változata a játék a folytatást a szerepe az új elemekkel, köztük a regresszió és számos új szerepek és helyét, az új forma a legendás kincset is álom Emírségek rem fedelet a játék lényege, hogy kincset álom.


  • Ez a generáció bevezetett 156 féle új Pokémon (az BAK Martini ig 盖诺赛克特 esetén). A negyedik generációs inda játék "megkímélte a háború! Pokémon nagy vita ", a folytatást, az inda játék" Super Pokémon nagy vita " AnAnime Ruhák. 8 Yue. 11. Nian Ri 2011 kapható Japánban.


  • Ugrás Festa esemény december 17, 2011 által szervezett Shueisha hibrid hajtása játék "Pokémon + Nobunaga Ambition" kiadás, tervezett március 17, 2012 eladó. A játék használja a "Nobunaga Ambition" a harci mechanizmus, egy kincs lehet álmodni, mint egy játékos helyett az emberi résztvevők körökre játék.


  • A 2012-es E3, az ötödik generációs Pokémon hihetetlen labirintus játék "Pokémon hihetetlen labirintus ajtók és végtelen labirintus nagy", megjelent november 23-án, 2012 kapható Japánban.