Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

AKB0048

Közzétett: 2016 szeptember 21, szerda


  • Az animáció termelés 17 október 2011 bejelentette a hírt, amellett, hogy a produkciós csapat bejelentette az előzetes kiválasztása és megvalósítása hang szereplők, hanem csatolja 9 található a népszerű tagja AKB48 benyomást festett. Termelési csapat is River Forest Masaharu (főfelügyelő), a folyó végén Risa (karakter design), Satelight (animáció), és így tovább, a "Macross Frontier" nagyon hasonló, így volt egy csomó rajongó, úgy érzem, hogy nincs olyan általános másodlagos termelés idol filmek annyira egyszerű. November 25.-én ugyanebben az évben, a hivatalos neve a munka "AKB0048", azt is bejelentette, kilenc karakter hivatalos használatban benyomást festett animációs a korábban bejelentett igen eltérő képet mutat. Aztán december 13-án, a hivatalos honlapján hivatalosan is bejelentette a történet és a színpadi beállítások. Sok rajongó, mint az várható volt, ez a munka lesz a keverék a sci-fi és az eredeti elemek bálvány modern előadóművészeti tevékenység illegális, mint az elsődleges kozmikus világkép.

  • Ugyanakkor, december elején a választás a szereplők hangját is javában zajlik. A résztvevők emellett AKB48 tagjai, és kombinációját tartalmazza származék SKE48, NMB48 és HKT48, összesen több mint 200 embert. Végső december 13-án 2011 9 vezető jelölt és négy kiválasztott tagok különösen ajánlott.

  • A hivatalos is rendezett négy származékos képregény, animáció indul műsorszórás előtt Kodansha sorozatban bővíti kiadványok.