Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

AKB0048 River Forest Masaharu japán animációs irányított

Közzétett: 2016 szeptember 21, szerda


  • "AKB0048" a valóság a nagy japán női idol csoport AKB48 témájú animációs sorozat. 2012 áprilisában kezdte meg a sugárzását televíziós animációs. A második negyedévben a TV animáció "AKB0048 következő szakasz" január 5-én 2013-ban elkezd játszani.

  • "AKB0048" egy által létrehozott "SF" × "idol (dal)" × "Mechanikai deformáció" Ez az új osztály a River Forest Masaharu felügyelet konzul globális, közeli jövőben univerzum színpadi SF animáció. A legenda jelent meg, mielőtt a Föld pusztulása, a bálvány csoport "AKB48", majd a "AKB48" nevét és örökli a lélek "AKB0048" 77. cikk 9. Graduate erőszakkal betörtek a legkülönbözőbb bolygó, küldtek a gerilla-stílusú élő előadások. Ezt a leírást az "Idol show, hogy" fejlesztés "Idol elküldte show" evolúciós folyamat.A nem túl távoli jövőben, az emberi civilizáció igen fejlett, a gyarmatosítás már nem
  • Fantasy. Ugyanakkor viszonylag fejlett tudomány és technológia, a szórakoztató ipar még nem volt példa az elnyomás. Arts tevékenységeket is káros hatást, és a korrózió összezavarni az embereket inkább tiltják a hatóságok. Szerencsére, a vágy még mindig csírázó magvak szórakozás, önkéntes csoport nevezett AKB0048 bálvány Csillag kék virágok embert küldött az öröm és álmok, ellenállnak a nyomás a hatóságok, amelyek az illegális koncerten, és az első nyílt felhívás 77 végzős hallgatók. By idol fellebbezést, a Palace Nagi homok (Karen Iwata szinkronizálás), kerti Chie menedzsment (Mayu Watanabe szinkron), Lam Tin textúra hang (Sayaka Nakaya szinkron), a Friends of the song (Amina Satō szinkron) és egyéb tele fiatalos álmok lányok voltak regisztráció.

  • Áttörni réteg korlátozások hatóságok és az egyik és egy válogatást a teszt, a lány álma lehet elérni