Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

A temetés Komédiás dal hangzik hangjai A csend duó Simon

Közzétett: 2017 február 28, kedd

A könnyebb, ami felgyújtotta Komédiás térkép azt mutatja, Sally (Selyem Kísértet I).


Az a jelenet, amikor komikus eloszlassa bemutató elején a tüntetők denevér összetör sárga Újságautomata az újság New York Post Cosplay Hungary
. A falon az egyik otthon van egy kép az amerikai zászlót a felirat "USA üdvözli Vietnam, mint a miénk 51th állam!" (Rus USA örömmel üdvözöljük Vietnam -. A 51. állapotban!).


A temetés Komédiás dal hangzik hangjai A csend duó Simon és Garfunkel. A dal ihlette John F. Kennedy halála.


Logo homlokon Dr. Manhattan - a modell a hidrogén atom


A hazai fronton az újságos lógott egy nagy plakát reklám vidám színek a csokoládé és a felirat a háttérben egy nukleáris robbanás: «Meltdowns! Nuke elméd ». Ez egy másik utalás a nukleáris kérdés: az úgynevezett "nukleáris összeomlás".


Ha hívás Sally Hollis, a TV-ben házában mutatják felvételek a szovjet csapatok Afganisztánban.


A vietnami háború, amely részt vett Dr. Manhattan és a Komédiás, a cím úgy hangzik, harc a téma Wagner "A valkűrök", ami utalás a film "Apokalipszis most".


A vége felé a film egy szobában, ahol van egy párbeszéd Sally és Laurie a televízió képernyőkímélő egy sci-fi televíziós sorozat "The Outer Limits» 60. A sorozat "The Galaxy Being» Creature a Galaxy, a megjelenés némileg hasonló Doktor Manhattan Guardians of the Galaxy Jelmez
, kimutatták, hogy a kiváló ember, arra ösztönzi az embereket, hogy a Föld ne alkalmazzon erőszakot ellene, tanulni, felfedezni világok, gondoljon a titkait az univerzum és a világ elhagyja a Földet, osztott egy részecske, amely nem halálos a számára, mint Dr. Manhattan.


a könyvek között az asztalra Dan is képregény "Watchmen".


A jogot, hogy a film kölcsönző végül megszerezte a Warner Bros. Studios (Észak-Amerika) és a Paramount Pictures az arcát a United International Pictures (minden egyéb országban) - ugyanaz a paritás rendszert használják a megoszlása a film "Zodiac" (2007).


Egyes mozik példányban a film hozták a hamis nevét a "régi hősök soha nem hal meg" ( "Régi Heroes Never Die").


A film költségvetése 130.000.000 $ plusz 50 millió forintot fordított a "promóció". A kép gyűjtött 107.509.799 $ az USA-ban és 77.749.184 $ más országokban (összesen 185.258.983 $) Gyerek Jelmez
, ami nem túl elégedett a Warner főnökeik. Snyder korábbi film "300" a költségvetése 65 millió bruttósítani 210.614.939 $ az USA-ban 245.453.242 $ világszerte (456.068.181 $ - általában).


rendezői megjelent DVD-n, van egy menetideje 24 perccel hosszabb, mint a színpadi változat. Szintén megjelent volt az úgynevezett "Maximum verzió» (végső Cut) 5 DVD (és Blu-Ray) lemezek, az időtartam a film, amely 215 percig tart.