Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

A második generációs Pokemon

Közzétett: 2016 október 20, csütörtök  • Második időszakban a teremtés: arany, ezüst, kristály


  • Pokémon sorozat játékok a második korszak álom értékesítése 1999 óta, Game Boy Color játék "Pokémon Kim Silver" Japánban Pokemon Jelmez. Games 2000 októberében eladó Ausztráliában és Észak-Amerikában, az európai változat kapható 2001 áprilisában. Hasonlóan az előző generációs, továbbfejlesztett remake "Pokémon Crystal" az értékesítés után.


  • Ez a generáció bevezetett 100 új kincset is álom (az elejétől a végéig a százszorszép fű Celebi), összesen 251 féle kincs lehet álom gyűjtésére, a képzés és a háború. Új játékelemek lehetnek a cirkadián rendszer in-game események (megfelel a valós világ idő), hogy teljes mértékben kihasználja Game Boy Color elérhető színek, továbbfejlesztett interaktív tároló rendszer, Pokémon gyűjtése és készségek az egyensúly és szállítására kellékek a két új tulajdonságok (gonosz és acél), hogy jobb egyensúlyt minden kincs lehet álmodni erősségeit és gyengeségeit, Po is ápolják álmok, a város nevezték az új regionális és adott esetben főszereplő nem. A második generációs egyedülálló, miután felfedezte a várost, ahol a játékosok jönnek, és fedezze fel az összes kezdeti ki helyet.


  • A második generációs inda a játékok közé "Pokémon box Szövetség" Game Boy Color változata "Pokémon tér" Nintendo 64 pet szimulációs játék "Pikachu téged", "Pokémon Colosseum" folytatást a Nintendo 64 játék "Pokémon Colosseum 2", egy pár Nintendo E olvasó kapcsolódó Pokémon mini-játékok AnAnime Ruhák, és néhány lehet kincs álom együtt játszott a "Smash Brothers" folytatást, Nintendo GameCube játék "Smash Brothers DX". "Pokémon MINI", december 2001 kapható Japánban hordozó játékokat.