Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

A karakterek gyakran nevezik az ország nevét képviseli

Közzétett: 2017 február 28, kedd

Ebben Hetalia töltött békésnek, játékos, szerető és együttérző a történelem. Ha követi a történet, úgy tűnik, hogy minden ország, kicsi és nagy lett testvérek és barátok Cosplay Cipő
. Még egy olyan országban, mint Németország, ha a nácik váltak a békés közel az írások és rajzok Himaruya humor.


Eddig a "Hetalia" megjelent több mint 40 országban, minden ország egy teljes karakter a természet adott ország. A karakterek gyakran nevezik az ország nevét képviseli, mint az USA-ban (Amerika), az Egyesült Királyság (Anglia), ... Azonban ők is meg, hogy nevét a szerző Himaruya "emberek". A karakter születésnapja jellemzően a függetlenség napja, vagy különleges ünnepek az országban.


A bevezetőben itt, a "nép", a karakterek helyett a nevét az ország.


A főszereplője "Hetalia", egy fiatal olasz fiatalok, pártatlan, nyitott, de nagyon gyáva (plusz felesleges és philandering). Ő az unokája a Római Birodalom (az ókori Római Birodalom, ezen karakter Hetalia gyakran nevezik Római Jiři-chan - Mr. Roman). Feliciano függ Ludwig (Németország), valamint a Ludwig sok Feliciano mindig védve megfélemlítés más országokban Cosplay Hungary
. Szerette festés, rabja tészta, pizza. Van egy ikertestvére Lovino Vargas - Romano (Olaszország déli), a teljes neve az ország: Olaszország Veneziano és Olaszországban Romano. Ország neve "Veneziano" által Feliciano származó velencei vízi. A gyermekkortól, a testvérek már betörtek, és a megosztott többször. Végül Ausztria készített az észak-Olaszország és Spanyolország elszámolni Dél-Olaszország. A 19. században, a két testvér egy egységes új Italia Független Államok.


Szerencsére haszontalan ember nem olyan haszontalan részletre. Feliciano fogyatékos túl sok játék, de van néhány tehetség tekinthető ellensúlyozni. Az első a pénzügyi szakember dezertálás. Mint azt mondják, hogy a hadsereg Olaszország hét napon 1 km előrelépés a csatatéren, de most találkozott a brit csapatok, majd egy napon lépett fel a 60 km. Ezen túlmenően, a tehetség Feliciano festészet vitathatatlan gyermekkora óta.


Mint egy gyerek, becenevén Chibitalia Feliciano, volt egy nemes Ausztria Roderich fogás, mint egy szobalány, bár ő volt a fia, mert tévesen azt hitte, hogy a lány, amíg a hangja megtört, eléri a pubertás. A történet a gyermekkor Feliciano - Chibitalia, főleg körül forog az idő volt idegen invázió. Olaszország egy gazdag ország, de ez nagyon gyenge gyakran nagy országok, mint Spanyolország, Franciaország megfélemlítés és később ő lett a kolónia Ausztria. Azokban a napokban a család leány Roderich (Ausztria), ő sok gondot okozott, mert az étvágy és a fegyelmezetlen Code Geass Kiegészítők
. Mint fentebb említettük, a szobalány készített Roderich, Feliciano ugyanaz volt a hangja, így a lánya gyermekkori passzív, akár tulajdonosok tévesen Roderich ő is volt egy kislány, a Szent Római Birodalom (Római Birodalom Spirit templom, a továbbiakban HRE) sem kivétel. Német-római Birodalom élvezte Feliciano de minden ülés HRE elpirult, és bámult a sírás tette félnek. Feliciano is szeretem mindig félt HRE HRE-e engedélyt, hogy amikor a gyerekek szakítani a HRE, hogy küzdenek a távoli, ő adta rongykorong HRE (a manga, ez ... fehérnemű !). De azóta, HRE nem tért vissza véglegesen okozta összeomlása a Szent Római Birodalom.


Ha az ő megjelenése volt Himaruya karakter kifejezésre Észtország, minden karakter behozzák Olaszország: gyermekded, szerelem élelmiszer - nagyon gondtalan festés és a nyitottság.