Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

A játékosok is hat az X-Men karakterek

Közzétett: 2017 február 24, péntek

Az első X-Men játék megjelent 1989-ben a Nintendo Entertainment System és forgalomba került az amerikai cég Acclaim Entertainment. A játékosok is hat az X-Men karakterek (Wolverine, Küklopsz, Vihar, Kolosszus, Árnyék, Iceman) közül lehet választani Harry Potter Jelmez
. Mindegyik karakter kínált különböző lehetőségeket támadás, ami kellett használni ügyesen az egész szintet. Ugyanebben az évben az Adventure X-Men megjelent: Madness Murderworld rendszerek C64, PC és Amiga.


1992-1994 volt az akciójáték Spider-Man - X-Men: Arcade bosszúja a Super Nintendo és a Sega Mega Drive az észak-amerikai és európai piacokon. A játék van osztva különböző szinteken, hogy foglalkozni kell a karaktert. 1995-öt X-Men játék konzolokra megjelent.


1997-ben, a harci játék X-Men megjelent: Children of the Atom a PlayStation, PC és Sega Saturn. Ez volt az első játék, amely által terjesztett Capcom és a Marvel karaktereket kínált. A játékmenet alapja a Street Fighter sorozat és az is egy másik játékos játszható Cosplay Hungary
. A verekedős játék X-Men vs Street Fighter a kiadó Capcom kellett karaktereiből Street Fighter és az X-Men sorozat az egyes játékosok. X-Men vs Street Fighter volt az első része a későbbi Marvel vs Capcom sorozat. 2000-ig csak a lövő X-Men megjelent: pusztításai Apocalypse PC.


2000-ben az amerikai kiadó Activision megvette a jogokat az X-Men sorozat. Szeptember 26-án, 2001-ben a zenekar kiadott X-Men: Reign of Apocalypse a Game Boy Advance, a másik X-Men videójáték. A játék során különböző X-Men karakterek vannak oldva (u. A. Rozsomák és Küklopsz). Ezen túlmenően, a játék kínál különböző multiplayer mód (Capture the Flag, Deathmatch), ahol a versenyt akár három másik játékos.


Az akciójáték X2: Wolverine bosszúja Raven Software egy videojáték átalakítás X2 és megjelent 2003. május 1 az Xbox, PlayStation 2, GameCube és Game Boy Advance. 2004. szeptember 24, az akció-RPG X-Men Legends-ben megjelent az Xbox, PlayStation 2 és GameCube Harvest Moon Jelmez
. A játékban a játékos a madár kell irányítani egy X-Men karakter elleni küzdelem és lények. A játék hasonlít a Baldur Kapuja Dark Alliance sorozat, nyert a harcok során tapasztalati pontokat és szinttel feljebb a karakter. Ezen felül, akkor a harc más játékosok ellen lények, és főnökeik a multiplayer mód.


2005. október 19-a jogutód X-Men Legends 2 megjelent az Xbox, PlayStation 2 és GameCube. A játékmenet maradt, kivéve egy pár változás, ugyanaz.


A PC, PlayStation 2, Xbox és GameCube: 2006 májusában, a videojáték adaptációja megjelent "The Official Movie Game X-Men". A játék idejére utal az események között az X-Men 2 és X-Men 3, és így magánál néhány, a film nem beszélve oldalon információkat is.


2006 végén a cross-platform Marvel Ultimate Alliance megjelent. A játék tartalmaz hőst a Marvel és az X-Men.