Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

a Blizzard kínálja a következő fizetős szolgáltatások

Közzétett: 2017 február 21, kedd

Ezen túlmenően, a Blizzard kínálja a következő fizetős szolgáltatások:


Blizzard Entertainment rendszeresen jelen van a számítógépes játék kiállítások, hogy bemutassa az új játékokat és új játék tartalmát Cosplay Hungary
. Tehát a terjeszkedés a Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria és Warlords of Draenor jelentették be BlizzCon. 2015 bejelentette a játékfejlesztők, az első alkalommal a történelem World of Warcraft, egy kiterjesztése a GamesCom on (Legion).


A bejelentések kerülnek átvitelre Twitch és a YouTube és a kényelem nagy rajongótábora. Csak közben az élő bejelentése Legion lánctalpas több mint 250.000 ember egy Twitch bejelentést.


2008 elején reklámokat sugárzott híres emberek először. Amellett, hogy Steven Van Zandt, Jean-Claude Van Damme és Ozzy Osbourne toborzott 2008 végén szintén német személyiségek, mint Smudo és Thomas D a Fantasztikus Négyes a játék. Egyéb promóciós partnerek voltak Verne Troyer, William Shatner, Mr. T és Chuck Norris. Jelenleg reklámok sugárzása csak, hogy támogassák a megjelenése kiterjesztések.


WOW! volt egy televíziós adás GIGA, amely kizárólag foglalkozott a World of Warcraft. A program moderátora Florian Kamolz és Philipp Senkbeil Captain Marvel Jelmez
. A küldemény tartalmának voltak a különböző utasításokat, és hasznos tippeket küldetések, különböző tehetség szemüveg és megszerzése jó hírnevét és becsületét. A nézők mindig volt lehetősége moderátorok kérdéseket tesznek fel, néhány a programban, és mások, amelyek válaszoltak a GIGA közösség. Az adási mód állítottuk március 31-én 2009.


A South Park epizód Make Love, Not Warcraft egy bólintás a World of Warcraft, és kb egy játékos, aki már túl erős ahhoz, hogy le kell állítani a többi játékos. Mert elpusztít minden karakter tartomány rövid időn belül, attól tartott, még Blizzard "a végén a World of Warcraft Christmas Jelmez
." Az utolsó remények a gyermekek South Park, amely fejlesztése versenyképes karakter csak hónapok Walkabout, és próbálja megállítani a karakter rajta, egy speciális mágikus kard. Az epizód felveszi a szokásos klisék és foglalkozni szatirikus módon tárgyát számítógépes játék-függőség.


Az epizód nyert Emmy kategóriában "Animációs programok (kevesebb, mint egy óra)."