Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

«2K Games» zenekari filmzene megjelent a hivatalos honlapján aug

Közzétett: 2017 február 15, szerda

«2K Games» zenekari filmzene megjelent a hivatalos honlapján augusztus 24, 2007 MP3 formátumban, tartalmaz 12 A 22 dalt a játékot. Megjelent a verzió «Limited Edition» játék The Rapture EP tartalmazó remixeket Moby és Oscar punk. Három remixeket a CD tartalmazza «Beyond the Sea", "God Bless the Child" és "vad Little Sister"; eredeti felvételek ezek a dalok a játékban. «BioShock» A zene adták vinil «BioShock 2 Special Edition".


Az első demo változata a játék volt elérhető 2007 augusztusában «Xbox 360" és a "Microsoft Windows". Ez a demó tartalmaz bemenet hengerek játékosok Rapture, egy leírást a játék, és az első szinten; Idetartoznak fegyverek, plazmidok és tonik, amely lehet bevezetni később a teljes verzió, hogy a játékos több lehetőséget kell találni a kiadott játék Avengers Jelmez
. Demo "Xbox» volt az első demo, amely elérte az egymillió letöltés szolgálatában "Xbox Live». A teljes játék adták ezek a platformok, augusztus 21, 2007.


Az első javítás a verzió «Xbox 360" adták körülbelül két héttel kiadása után, hogy kijavítsuk a stabilitási problémákat a játék, a játékosok jelentették. Patch hozta még több problémát a játék néhány felhasználó számára, beleértve a véletlenszerű fagy, rossz frame rate, valamint kapcsolatos kérdések audio, bár a módszer, hogy megoldja ezeket a problémákat a rendszer cache konzolok állítottak «Irrational Games».


A teljes javítás adták verzió «Xbox» és «Ablakok» 2007 decemberében. A javítás olyan további anyagokat, mint például az új plazmidok, új eredmények a «Xbox 360" változata, valamint a további grafikus beállításokat néhány, a látómezeje azonosított kérdések játékosok Batman Jelmez
. (Lásd. Alább). A javítás is felvette a lehetőséget, amely megtiltotta a vita-kamrák. Ez a funkció arra kéri a játékos, hogy a játék nagyobb kihívás. Szintén be egy eredmény, hogy befejezze a játékot hard nehézségi nélkül Vita-Chambers.


Egy interjúban 2007 augusztusában, amikor azt kérdezték a lehetőségét verzió «BioShock» a «PlayStation 3" Ken Levine azt csak az, hogy «PS3 nincs fejlődés következik be" egy időben; azonban 2008. május 28-«2K Games» megerősítette, hogy változata a játék a "PlayStation 3" már a fejlesztés, mivel «2K Marin» volt, és megjelent október 17, 2008. 3 július 2008 «2K Games» bejelentette, hogy partnerséget a "Digital Extremes [en]", és megállapította, hogy a verzió "PlayStation 3" fejlett "2K Marin», «2K Boston», «2K Australia» és «Digital Extremes». Jordan Thomas volt az igazgatója verzió «PlayStation 3". Mivel ha nem bylografichnyh javulás a játék, mint az eredeti verzió «Xbox 360" változat "PlayStation 3" lehetővé teszi a széles nevű játékot "vízszintes plusz» bevezetett keresztül folt változat "360", míg a videók sokkal nagyobb felbontású, mint a változat a DVD Cosplay Hungary
. További tartalom is megjelent kizárólag «PS3» változata. Az egyik ezek közül a "Survivor mód", ahol az ellenség tettek erősebb és vita-kamarák kevesebb boost egészségügyi használatakor a játékos zmushue már nem hivatkozhat a használatát plazmidav a játékban. «BioShock» és támogatja «PlayStation Network" és a "PlayStation Home». A demo verziója a "PlayStation Store» október 2, 2008. Változatra frissíteni «PlayStation 3" címmel november 13, 2008 kijavítani néhány grafikus kérdések és esetek, ahol a felhasználók tapasztaltak leállása és kénytelenek voltak konzol visszaállításához. Ez a frissítés tartalmazza a funkciók «Challenge szoba» és «New Game Plus».