Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

07-Szellem meg egy fantasy világban, más törvények

Közzétett: 2017 február 07, kedd

07-Ghost egy japán manga fantázia írt és illusztrált Yuki Amemiya és Yukino Ichihara. Ez meg egy fantasy világban, más törvények, királyságok, istenek és a mágia. Ez volt sorozatban a havi Comic Zero Sum, egy Josei által havonta közzétett Ichijinsha. Tizenhét kötött kötetek már megjelent a kiadó. A manga eredetileg engedélyezett Go! Comi bocsátásra Észak-Amerikában, de abbahagyták kiadói 2009 októberében, és a Viz Media azóta szerzett az engedélyt a sorozat Cosplay Hungary . A sorozat már igazítani egy dráma CD és egy anime televíziós sorozat a Studio Deen, amely debütált 2009 áprilisában 07-Ghost nyert dupla első díjat a harmadik Zero Sum Comics Grand-Prix, ami azt jelenti választották először helyezze mindkét olvasók és a szerkesztők, ami nagyon ritka.

Teito Klein egykori rabszolga, aki most jár Barsburg Birodalom katonai akadémia miatt a képessége, hogy Zaiphon, egyfajta természetfeletti erő. Az a képesség, ritka, és ezért nagyra.

Teito egy amnéziás, akik gyakran már ijesztő álmok. Az este érettségi vizsga, Teito és az egyetlen barátja, Mikage, esküszöm, soha nem fogja elhagyni egymást. A következő napon, Teito meghallja az emberek beszélnek róla. Megállás hallgatni, hirtelen rájön, hogy a hangszóró, vezérkari Ayanami, az a személy, aki megölte az ismerős férfi álmaiban: apja, a király az elpusztult Raggs Királyságban. Teito fogott lehallgatás és támad Ayanami de gyorsan hozta le az egyik beosztottja, és börtönbe. Mikage érkezik, hogy segítsen neki megszökni, csak úgy, hogy Teito sikerült a harcot már az őrök egyedül. A két elmenekülni az épület, de sarokba egy erkélyen. Teito tetteti, hogy tartsa Mikage túsz, majd teszi a menekülés, bár ő megsebesült egy Zaiphon robbanás Ayanami irányítja rá. Három püspök az adott 7. kerületi felfedezni a sérült Teito és hogy őt egy közeli templom a gyógyulni, ahol védve van, mert a 7. kerületi törvény a szentély.

A kellő időben, kiderül, hogy Teito hordozza az Eye of Mikhail, egy erős talizmán, amely az otthoni elpusztult. Ez a tény, valamint egy végzetes találkozás, katapultot Teito egy törekvés a bosszú ellen Barsburg Birodalom és a tudás a múltjáról. Ugyanakkor, státusza, mint a hordozója a Eye Mihail dobja őt a hosszú távú konfliktus a gonosz Verloren és ellenségei, a 07 Ghosts.

A könyv be van állítva a közepén Barsburg birodalom, amely oszlik hét kerületek, amelyek mindegyike saját városokban, vonalzók, és a kultúra.

Zaiphon a "mágikus" a 07-szellemek világában, képes átalakítani az energia az élet különféle teljesítmény (ez Zaiphon tartja folyékony kontinens). Ez vezérli átalakítására erős érzelmek az energia, és az energia, ami a Zaiphon gyakran formájában szavakkal, hogy az emberek tudják használni fegyvereket csatorna mondta energiát. Azok, akik képesek használni Zaiphon ritkák, és úgy gondolják, hogy áldott az Isten. Minden felhasználó képességei eltérőek, és sok esetben tükrözik a karakter. Zaiphon általában három csoportba sorolhatjuk:

Healing Zaiphon: Emberek gyógyító Zaiphon képes gyógyítani a sebeket, és ossza vagy átadják Zaiphon másoknak. Karakter, amely elsősorban használni gyógyító Zaiphon van Labrador, asszisztens érsek Bastien, Ouka, és a Capella.

Támadó Zaiphon: Emberek támadó Zaiphon támadhat ellenséget Cosplay Hungary , és véd a támadások irányította őket. Karakter, amely elsősorban használni támadó Zaiphon van Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau, és a Capella.

A manipuláció Zaiphon: Emberek manipuláció Zaiphon (ami nagyon ritka) mozgathatunk más objektumokat tetszés szerint. Castor ezt a fajta Zaiphon.

Ez lehet tanulni, hogy több mint egy változata Zaiphon Cosplay Hungary ; Azonban az emberek, akik sikeresen Ehhez kevés és messze között.

A különféle fegyverekkel manipulálni Zaiphon, ezek egyike a bascule. A bascule, az emberek irányítják a Zaiphon és használja többféle célra. Különböző Zaiphon különböző hatást alkalmazva egy nyitható: azok gyógyító Zaiphon nem támadja közvetlenül a kórus, de lehet csökkenteni és megszüntetni kórus érintett élők és támadó Zaiphon közvetlenül megtámadják a Kor.