Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

07-Ghost panaszkodnak az emberek szenvedését

Közzétett: 2017 február 07, kedd

A találmány egy évszázados mítosz, hogy Isten a halál, Verloren (holland vagy német Elveszett vagy ítélve), "megölte" a lánya a főnök ég és kénytelen volt elmenekülni a földre. Bosszúból Verloren megszállták az emberek szívét, akik becsúszott kétségbeesés. Kesereg az emberek szenvedését Cosplay Hungary , Chief of Heaven szállított hét égi fény büntetni Verloren. Az úgynevezett "Hét Ghosts", ők azt mondják, hogy zárt Verloren a földre, és szolgált valaha őrzői a birodalom. Az anyák gyakran elmondják a gyerekeknek, hogy ha rossz, a hét Ghosts jön, hogy elvigye.

Bár Verloren lezártak el Pandora szelencéjét több mint 1000 éve, az ő követeket, KOR, megtalálja és embereket, hogy azok az ő befolyása alatt. Ha a szerződést készül, a jelzés jelenik meg a mellkasra. Ez az úgynevezett "Verloren átok", és ez azt jelzi, az ember szíve megeszik a sötétség. Egyik feladata a "07 Ghosts" küzd Verloren és átok, és próbálja megállítani a szerződés nem valósult meg. Csak püspökök eltávolíthatja Verloren átok.

A 07-szellemek testesülnek meg az emberek ilyen rendkívüli Zaiphon képességekkel, akkor kell tekinteni, Isten által megáldott. Ők eredetileg töredékei Verloren, és ők küldtek a földre vezető of Heaven megállítani Verloren. Mind a 07-Ghosts halt meg előző életében, és mind megtartják emlékei korábbi életét. Frau, Castor, Labrador, Bes Kreuz és Lance már kiderült, hogy a szellemek már; mindegyik jelölt a Ghosts a kezüket. Szellemek nevek Zehel, Party, próféta, Landkarte, ereklye (vagy reliktum) eher és Vertrag, melyek mind a holland, illetve német származású. Mindegyik Ghosts van egy bizonyos hatása:

Zehel - 斬 魂 "vágás Spirit" (Frau, Ghost, metsző kötvények)

Party - 繋 魂 "Az árukapcsolás Spirit" (Castor, Ghost, amely megköti a lelkek együtt)

Profe - 言 魂 "The Tale Spirit" (Labrador, Ghost, a kik prófétálnak)

ereklye (is írt, mint "reliktum") - 遺 魂 "A kiszabott Spirit" (Lance, Ghost, aki látja a múltban)

Vertrag - 契 魂 "ígéretét Spirit" (Bes Kreuz, Ghost, akik manipulálják lelkek)

Landkarte - 消魂 "tűzoltó Spirit" (Katsuragi, Ghost Cosplay Hungary , amely küldött valamit, vagy még el, hogy egy bizonyos helyen)

Ea - 醒 魂 "Az ébredés Spirit" (Kal, Ghost, amely számokat, hogy minden lélek a világon, és meghatározza a rendeltetési helyükre a halál után)

Egyes változatok is lefordítani Ghosts nevét rossz. Mivel minden nevük származik német, a nevek értelme az, hogy a nyelv, és nem csak egy név. Például gyakori, hogy a neve "Randkalt". "Rand" jelentése "él", "cal" azt jelenti, "hideg", így a név értelmetlen. Másrészt, a "Landkarte": a "map" megfelelő Landkarte képességét. Ugyanez történik Ghosts ereklye (lefordítva Rilect, nem német szó), és eher (Ea, nem német szó).

Ha valaki kap egy életet a fej az ég, hogy úgy döntött, három álom, hogy a teljes élettartama alatt. A támogatás minden álom, lelkük fogják hívni vissza a főnök és reinkarnálódott. De amikor az emberek születnek, nem emlékeznek az álmok úgy döntöttek, és megtudja, az álmok állítólag az élet örömét.

Vannak gonosz lények, amelyek szeretnék beavatkozni ebbe a folyamatba; közülük Verloren hírvivője Corinthians, aki ellopja az álmok és felhívni az emberek a sötétség. Amikor egy személy először álom által nyújtott kórusa, az ember szíve instabillá válik Cosplay Hungary , és nem tudja, hogy boldog legyen, nem számít, amit ő csinál. Ha adott a többi álom, az a személy állapotában az éhezés vagy a függőség. Ha adott a harmadik álom, a lélek megengedhetünk túl sok sötétség és örökre tud visszatérni a vezetője az ég. A kórus akkor veszi a testet; A működő testület mindhárom álmok Corinthians nevezzük Wars (warusa azt jelenti, "gonosz" a Japán), és szolgálnak Verloren. Egy sötét mágus, aki tud irányítani Wars úgynevezett Warsfeil.

Ez a feladata az egyház, hogy megvédje az embereket a Corinthians, mert az érzés függőség nagyon nehéz eltávolítani. Vannak olyan esetek, amikor a kórus, hogy egy kívánság, hogy nem tartozik a három álom, de ez megzavarja az egyensúlyi és a Corinthians lehet büntetni érte.