Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

07-ghost gazda szeme színe megváltozik

Közzétett: 2017 február 07, kedd

szemét Mikhail és Raphael egy sor szent követ, amely beágyazható a testet, hogy a arkangyalok Mikhail és Raphael, hogy összeomlik a fogadó szervezet csak korlátozott ideig. Ezek észrevehetetlen, amíg megvan a gazda testén, majd a kő jelenik meg a fogadó oldalán gazda szeme színváltozás és képesek gyakorolni isteni hatásköreinek Zaiphon. Mielőtt a történet "07-Ghost", a királyi család Királyság Raggs figyelte Mikhail és Barsburg birodalom nézte Raphael. A paktum jött létre a két ország között nem, hogy megragadják a másik szemét; Azonban Barsburg Birodalom megtörte ezt a szövetséget megelőző tíz évben a történetet Cosplay Hungary .

A szemek "teljes szokásokkal ismeretlen; De eddig, az Eye of Mikhail már lezárására használt Verloren eredeti teste Pandora szelencéje, és az Eye of Raphael elhangzott, hogy képes legyen reinkarnálódunk Verloren lélek emberi testben.

Az általános stílusa a 07-Ghost illeszkedik fantázia manga műfaj. Bár a terület komoly, van egy csomó komikus, így a történet egy vidám hang. A karakterek mind összetett, változatos és szórakoztató, és a történet nagyon érzelmes. Gyakran vitatott, hogy ez egy Shonen és Shoujo Cosplay Hungary , hiszen tulajdonságokat, hogy fellebbezni a demográfia.

"karakter design trendjeit bishonen típusát. Még a körünkben püspökök [van] a rossz lázadó szemüveg természet és lolishouta típusát. Annak ellenére, hogy félelmetes és titokzatos történetét, manga is egy kicsit a humor Teito és Mikage bohóckodás és a három püspök hirtelen fordulat, és Chibis és deformált használt kifejezések ezeket a jeleneteket. "

A főhős a történet. Az igazi neve is kiderült, hogy Wahrheit (német igazság) Tiashe Raggs fia Weldeschtein Chrome Raggs, és ő a herceg a korábbi Raggs Királyságban. De miután az invázió Barsburg birodalom bízott Eye Mihail, személyazonosságát rejtve, és nevelkedett nagybátyja, Bes Kreuz, mint egy templom árva. Halála után Kreuz, ő tette a harcot slave (Sklave német), de végül a Barsburg katonai akadémiát, és vált ismertté, mint egy csillag tanuló. Ő egy jó tanuló, és nagyon tehetséges, amitől az egyik legjobb tanulók ellenére a többi tanuló megcsúfolása.
Az elején a történet, Teito hideg és komoly tanuló, mert az ő csak emlékek azok a harc szolga, akinek egyetlen célja az volt, hogy megöli a bűnözők. Ő kezdetben hideg Mikage is, annak ellenére, hogy a két végül is jó barátok. Érdekes szerint a testület elnöke, Miroku, Teito legnagyobb gyengesége az ő együttérzés, minden nehézség dacára ő ment keresztül.

Teito nagyon képzett bascules még meghaladja a határértéket Zaiphon kétszer is a képzés során. [3] Ő nagyon mozgékony, és kiváló futó, miután edzett Castor bábui, és sikerül átjutni a vizsgálatokat az első próbálkozás a Hakuren és ő volt Frau inas. Rabszolgája szám volt a 2741.

Azt javasolják, Mikhail, hogy Teito a legjobb hajó aki valaha is volt. Teito kap extra képességek, mint a vezető az Eye of Mikhail, mint a fejlett hallással és a hatodik érzék. További azt mondják, hogy alszik vele. Ő volt a vezető szemének Mikhail ok pápa betét Verloren testébe. Az Eye-t lezárására használt Verloren test és védi Teito lélek, így ő lett a Pandora szelencéjét.
Teito első helyen a legfrissebb közvélemény-kutatás népszerűsége a havi Comic Zero Sum.

A perverz püspök, aki elrejti a pornó a könyvtárban (bár ez nem megengedhető papok olvasni pornó), megmenti Teito életében, amikor Teito lecsúszik hawkzile. Tagja a 07-Ghosts néven "Zehel". [5] Rájön Mikage (mint egy kis sárkány) a Teito és véletlenül válik Teito a "mester", amikor megpróbálja eltávolítani Teito ígéretet gallér, ezáltal igénybevétele vér szerződést. Ez a gallér ad Frau képes használni három parancsokat Teito: bind, az alvás és a fájdalmat. Mert minden ugratás, Frau is tartja Teito lelket a rögtönzött PEP-tárgyalások. Az ő kapcsolata Ayanami még nem ismert. Frau az egyetlen szellem, aki képes gyakorolni Verloren a kaszát, de hogyan sikerült ezt a kaszát jelenleg nem ismert Cosplay Hungary . A fogás kifejezés előtt minden harc "Isten legyen veled." Frau második volt a legutóbbi közvélemény-kutatás népszerűsége Havi Comic Zero Sum.

Egy másik püspök, meggyőzi Teito, hogy a vizsgát, hogy adja meg a papságot. A képzés fogalmaz Teito keresztül energikus és gyakran magában a "bábok", életnagyságú bábuk ő irányít Zaiphon. Ő az egyik a 07 szellemek "Fest". Ő volt örököse Hausen House (szimbolizáló Fest), Xinglu Hausen, aki "meghalt" tíz óra. Ő szavazott az ötödik a legújabb közvélemény-kutatás népszerűsége Havi Comic Zero Sum.