Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek


1. FELTÉTELEK kormányozni -
Ezek a feltételek jelentik a végleges és teljes megállapodást a felek, és nem olyan feltételeket, bármilyen módon módosítja vagy megváltoztatja a rendelkezések azt itt kell kötelező, Cégünk, kivéve, ha írásban és aláírt és jóváhagyott egy tiszt vagy más meghatalmazott személy cégünknél. Nem módosítása bármelyik kifejezéseket kell módosítani Társaságunk áru szállítására átvételét követő Buyers megrendelés, szállítási igény vagy hasonló formában tartalmazó nyomtatott feltételeit kiegészítő vagy ellentétes a feltételeket itt. Ha bármely feltétele, záradék vagy rendelkezés nyilvánított érvénytelenné által az illetékes bíróság, az ilyen nyilatkozat vagy gazdaságból nem érinti a más kifejezés, záradék vagy rendelkezés itt található.


2. Megrendelések fogadása -
Minden megrendelést írásos árfelülvizsgálatot felhatalmazott Cégünk személyek, kivéve, ha a kijelölt írásban, hogy cég egy meghatározott ideig. Áru szállítására nélkül írott ár ellenőrzés nem jelenti elfogadását az ár tartalmazza a sorrendben.


3. HELYETTESÍTÉSE -
Cégünk fenntartja magának a jogot, előzetes értesítés nélkül helyettesíteni egy másik terméke, mint a kedves, a minőség és a funkció. Ha a vevő nem fogadja helyettesíti, a Vevő köteles kifejezetten kijelenti, hogy nincs helyettesítés megengedett, ha a vevő kéri egy idézet, ha az ilyen ajánlatkérés készült, vagy ha nincs ajánlatkérés készült, amikor a megrendelés a Társaságunk.


4. ÁR -
árat, beleértve a szállítási díjat, a 10 napig érvényes, kivéve, ha kijelölt cég egy adott időszakra vonatkozó írásos ajánlatot, vagy megírt értékesítési elfogadás kiadott vagy hitelesített egy tiszt, vagy más feljogosított személy a cég. Egy ár kijelölt cég egy meghatározott időszakra is visszavonhatják Cégünk, ha a visszavonás írásban is elküldte a Vevő ideje előtt írásos elfogadását az árat kapott a cég. Az árak és a szállítások F.O.B. szállítási ponton. Cégünk fenntartja a jogot, hogy megrendelések esetén értékesítési árak alacsonyabbak, mint feltüntetett árak létre állami szabályozás.


5. SZÁLLÍTÁS -
másként nem rendelkezik, a mi Társaság saját megítélése alapján meghatározó szállító és útvonal. Mindkét esetben Cégünk nem tehető felelőssé semmilyen késedelem vagy túlzott szállítási költségek miatt a kiválasztás.


6. CSOMAGOLÁS -
másként nem rendelkezik, cégünk megfelel csak a minimális csomagolás szabványokat módszer a szállítás kiválasztva. Az ára a különleges csomagolás, rakodás vagy merevítés által kért Vevő fizeti a Vevő. Minden költség a csomagolás és a szállítás a Vevő speciális felszerelés kell fizetni a vevő.


7. FIZETÉSI FELTÉTELEK -
A kedvezmény csak a számlázott értékét az anyag (nem adó, vagy szállítási költségek). Cégünk fenntartja a jogot, hogy előleget vagy megfelelő biztonságot az árut, ha a pénzügyi helyzete ezt indokolja vevő által meghatározott cégünk.


8. CÍM ÉS KOCKÁZAT -
Rendeltetés fuvarozónak minősül szállítás vevő, majd ezt követően a veszteség kockázata vagy a kár át a Vevő. Bármely állítás Vevő képest sérülés szállítás közben, illetve a szállítási kell közvetlenül a szállító. Által benyújtott keresetekkel szemben Vevő cégünk hiány vagy sérülés megelőzően bekövetkezett ilyen szállítás fuvarozónak kell hét (7) napon belül az áru átvétele és a kíséretében eredeti szállítási Bill által aláírt szállító megjegyezni, hogy szállító megkapta az árut a cégünk abban az állapotban állította. Ellenére áthaladását a veszteség kockázatát a vevő, címét és joga birtokba az eladott áruk alább marad a cégünk, amíg az összes kifizetés alábbiakban, beleértve riasztotta kifizetéseket bizonyítja jegyzeteket vagy más módon, a kamat, melyen díjak, és az ügyvédi költségeket, az tettek készpénzben, míg a Vevő vállalja, hogy minden szükséges cselekményeket tökéletes és fenntartani e jogot és a cím a cég.


9. Vis maior -
cégünk nem vállal felelősséget a nem a kötelezettségei teljesítéséhez közvetlenül vagy közvetve a, vagy hozzájárult ahhoz, hogy a természeti katasztrófa; cselekmények vevő, polgári vagy katonai hatóság, valamint a bérek és árak ellenőrzése, tűz, háború, zavargás, késedelmes szállítás, hiánya, vagy nem tudja megszerezni nyersanyagok (köztük energiaforrások), alkatrészek, a munka, az üzemanyag vagy a készletek, vagy egyéb körülmények miatt Társaságunk ésszerű ellenőrzésén, hogy a hasonló vagy eltérő a fentiekkel. Ha bizonyos mennyiségek érintettek, és más mennyiségek nem, az érintett mennyiségekről kell szüntetni felelősségvállalás nélkül, de a megállapodás nem érinti. A Társaság bármely időszakában a hiány miatt semmilyen az említett okok osztja a kínálat az ilyen nyersanyagok között a különböző felhasználók számára annak bármilyen módon YILIDA társaság szükségesnek ítéli, tisztességes és ésszerű. Semmilyen körülmények között Társaságunk felelős különleges vagy következményes károkért semmilyen késedelem minden ok.


10. FELELŐSSÉG -
Cégünk nem vállal felelősséget, kötelezett, vagy felelős semmilyen sérülés vagy kár eredő egy alkalmazás vagy felhasználása a termékek, akár egyedül vagy kombinálva más termékek származó elfogadásának ebben a sorrendben. Cégünk nem vállal felelősséget a hibás súlyt vagy szállított mennyiséget, ha kérelem benyújtója vevő hét (7) napon belül a szállítás és a kíséretében eredeti szállítási Bill által aláírt szállító megjegyezni, hogy szállító megkapta az árut cégünk a feltétel állította. Ha ilyen időben kérelem benyújtója vevő, és az igényt deemded érvényes cégünket, Társaság tesz eleget akár hajózás a szükséges mennyiséget, hogy jó a hiányosságot, vagy cégünk opció jóváírása Vevő a számla ár a hiány.


11. GARANCIA -
Minden termék által értékesített cégünk garantáltan Vevő mentesek a anyag-és a kivitelezés, és a gyártott ipari szabványoknak megfelelően. A fenti garancia nonassign képes és helyettesít és kizár minden egyéb garanciát nem kifejezetten itt rögzített, kifejezett vagy hallgatólagos a törvény vagy más módon, beleértve, de nem korlátozva bármely vonatkozó garanciákat és fitness. Nem ügynök, alkalmazott, vagy képviselője a cég sem áll jogában, hogy kötődik Cégünk minden képviselet, megerősítés vagy garanciális kapcsolatos árukra és az ilyen képviselet, megerősítés vagy garancia nem tekinthető részévé vált alapján ez a megállapodás, és végrehajthatatlan. Minden bejelentett hiba az anyag-vagy gyártási kell tekinteni, kivéve, ha lemond a Vevő benyújtott Cégünk írásban számított hét (7) napon belül az árut kapott vevő.
Cégünk nem vállal felelősséget a fenti garancia, ha bármilyen veszteség vagy kár okozta helytelen alkalmazás vagy az áruk felhasználási módján. Társaságunk kizár minden felelősséget a tervezési áruk és semmilyen garanciát nem vállal tekintetében olyan design. Ez a garancia helyettesít és kizár minden egyéb garanciát, legyen az nyílt, burkolt vagy törvényes, beleértve üzlet által vállalt jótállást és fitness.


12. JOGORVOSLATOK ÉS FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS -
cégünk nem vállal felelősséget a véletlen vagy következményes veszteség, kár, vagy költség, amely közvetlenül vagy közvetve az eladás, kezelése vagy használata árut, vagy bármely más ok erre vonatkozó. Cégünk felelőssége, hogy minden esetben, beleértve a követelések megsértésének jótállás vagy gondatlanság kizárólag korlátozott, Társaságunk lehetőséget, hogy a csere az áru nem felel meg e megállapodásnak, a visszafizetés vagy jóváírás Vevő, amelynek összege A vételár az ilyen termékek, vagy javítása vagy intézkedik Áruk javítása. Amennyiben Társaságunk kéri a visszatérés az áru, az áru lesz redelivered Cégünk megfelelően Társaságunk utasításait. A jogorvoslati ebben a bekezdésben képezik az egyetlen igénybe Vevő ellen Társaság megszegi annak bármely Cégünk kötelezettségei, akár a garancia, vagy más módon. Amíg Cégünk tesz jóhiszemű erőfeszítést helyesbíteni megsértése, az előírt korrekciós itt kell tekinteni teljesülnek.


13. SELECTION -
Vevő kijelenti, hogy az eladott áruk alábbi alkalmasak azok tényleges vagy tervezett felhasználása és a Vevő nem fogalmazott támaszkodás Társaságunk készség vagy ítélet kiválasztani megfelelő áruk vagy anyagok vagy a tervezés megfelelő áruk és anyagok. Vevő kijelenti, hogy a használata és az áru kerül sor megfelel minden vonatkozó kormányzati követelményeknek. Vevő megvédeni, kártalanítani és mentesíteni Cégünk, az azt követő, jogutódjai és leányvállalatai a fennálló összes költséget (ideértve az ügyvédi díjakat), kártérítésre és felelősségre eredő vélt vagy valós igények érvényesíteni vagy szankciókat javasolt vagy értékelni Cégünk minden állítólagos megsértése minden szövetségi, pala vagy helyi törvény, szabály, rendelet vagy szabvány miatt vagy azzal kapcsolatban bármilyen használata a szállított áruk alább.


14. GENERAL -
Cégünk kifejezetten kijelenti, hogy minden szállítandó áruk alábbi fogják előállítani követelményeivel összhangban a Fair Labor standard Act of 1939, módosítva.