Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Mi Kurosicudzsi Anime Cosplay

Közzétett: 2016 szeptember 24, szombat

 Black Butler adaptáltuk a Mike Henry Toboso Yana és az azonos nevű, a film whitch rendezte Kentaro Otani és Kei'ichi Sato, írta a Wikipedia, és játszott Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Mizuki Yamamoto, Yuka és Takuro Ohno is volt függő film és átvizsgálni 2014/01/18 Japánban. A film történetét meséli a Butler nevű Sebastian -Michaelis gondoskodik 12 éves arisztokrata Ciel Phantomhive.


 A Butler Sebastian (protraied Hiro Mizushima) egy ember, hogy bár a karakter alittle rossz, hogy a tudás, az erő, a temperamentum, úgy néz ki, és még a minden szempontból tökéletes. Mint almight Bulter, ő tartozik a mágikus méhcsalád Vendome aki larges a vállalkozások, és körülveszi a fiatal parancsnok gróf Huan Feng Qing Xuan (protraied által Ayame Goriki) egész idő alatt. Qingxuan egy lány, nevezzük Xili, tíz évvel ezelőtt, amikor ő örökölte a grófi, ő zárt személyazonosságát, mint egy nő valamilyen oknál fogva Cosplay, mindig fiatal férfi kép az emberek fájdalmas szem előtt tartva. Ő gyakran szemben Sebastian, de még így is teremtett az egyetlen és legerősebb "master-slave" kapcsolat, és még használni az élet gondozása egymást. Másrészt, a mágikus méh család, mint a "Queen watchdog" szerepét generációról nemzedékre, és személyesen foglalkozik a halom titkos műveletek esetében, amelyek nem hozhatók nyilvánosságra. egy napon, a Qingquan és Sebastian megkapta a királynő parancsát, és kezdeményezi, hogy vizsgálja meg egy nagykövetség hivatalos az igazság a "soros mumifikálás rejtélyes halál esemény", amely után megtalálták a titokzatos Tarot kártya a jelenetet. Ugyanakkor, a lányok eltűntek esemény történt a város egyik a másik után, a rendőrség a biztonsági Külügyi Iroda a tartományi macska malom Saneatsu (protraied által Kishitani Goro) megrendelt beosztottja Bustard Chak tizenhárom (protraied által Yasuda), Matsumiya okos (protraied Ono Extension Lang) lenyomozni a gyilkos, és fokozatosan túzok Chak zárva a gyanúsított titkos mágikus mester és szolga. Univerzális komornyik Sebastian elkezdett folyamatos vizsgálat, végre megtalálta a kulcsot, amely összeköti a két esemény nyom "fekete meghívás", de mögötte a fekete meghívók egy egyáltalán nem szabadon be tiltott világban. Annak érdekében, hogy az igazság kiderítése, a Qingquan úgy döntött, hogy betörjön feltérképezetlen terület, ami ezután történt, és hogy a szörnyű árnyas mögött.

 Hiro Mizushima gondolta, hogy a szerepe a komornyik volt tökéletes, és nem tudja befejezni, így nem volt hajlandó protray több alkalommal. Hogy rábeszélje őt, a rendező meggyőzte őt sokszor, azok után úgy gondolták, olyan módon, hogy kérje Mizushima segítő forgatókönyvíró Black Rock Mian és design a forgatókönyvet, hogy ő is részt vesz a termelés, és a fix, hogy részt vegyen a rendes ülésén a személyzet . Amíg script közeledtek, termelő újból mutatják meghívást, Mizushima végül beleegyezett, hogy csatlakozzon, de egy évet töltött másfél időközben. Az eredeti megjelenítő által biztosított egyik feltétele, hogy a komornyik kell játszania Hiro Mizushima. Gyártó javasolt változtatások szakaszában a történet ideje és a háttér kivételével Sebastian szerepek minden eredeti. De Charles Adonis kép túl klasszikus, így a klasszikus megjelenés is kiterjesztették Qingxuan. Mizushima gondolta, hogy "kövér ördög tényleg furcsa", ezért annak érdekében, hogy elérjék a célt, 50 kg-os testsúly, elkezdett testsúlycsökkentő programot. Továbbá, mivel a sok akció jelenetek, ő is kapott szigorú harci képzés.

 Gyártó Matsubase igaz gyakran utazik külföldre, mert a munka, és így hallotta a legnépszerűbb három japán képregény "One Piece" "Naruto" és a "fekete diakónus" a tengerentúli, és aztán az ötlet, hogy a képregény-ra képernyőn. Hiro Mizushima részt, hogy egy csomó, és meghívást kapott clip együtt, érdemes megemlíteni, hogy az igazi neve "KikoMo" is szerepel a listán a termelőknek. Az élő verzió mindig egy hálátlan dolog, mint a Tavaszi Fesztivál Gála. Az ellentmondásos élő változata Kurosicudzsi végül megjelent, a japán anime oldal megkérdezett animált változata Sebastian Daisuke, megdicsérte a film, és azt mondta a film elég jó volt, még néhány "büszkélkedhet" túl messze voltak. A vizsgálat eredményétől függetlenül az élőszereplős film, akkor adjunk hozzá több olvasót a komikus Fekete Butler. Eredeti manga volt Kínában nagy népszerűségnek is a videó által érintett kínai netizens. Box office teljesítménye egy kis józan, nem értek egy nagy járvány. Körülbelül hírnév, a japán film Yahoo site ad mérsékelt pontszáma 3,45, látható az üzenet a felhasználók, a fő hangsúly a történet unlivable, a készlet Sebastian nem egyezik az eredetivel. Fekete Butler tele van vita, de a végtelen téma továbbra is teszi sok fiatal választja ezt a népszerű képregény munka a mozik.