Ingyenes Házhozszállítás
OVER Ft63,800
 

Karácsonyi jelmez


Mikulás Cosplay cipők fedél
Ft8,590  Ft2,697
69%
OFF


Karácsonyi olcsó hat
Ft899  Ft296
67%
OFF

Boldog karácsonyt hat
Ft2,256  Ft896
60%
OFF


Piros ruhája van Cosplay Christams
Ft45,234  Ft21,008
54%
OFF


Karácsonyi (a régi angol nyelven: Crīstesmæsse, vagyis "Krisztus tömeg") egy éves megemlékezés a Jézus születését és a széles körben elterjedt Christ, figyelhető meg, általában híres emberek millióit ,BY december 25.a világ központi ünnepséget tartottak a keresztény Liturgia Kézikönyvéből vettek át, ez zárja a szezon eljövetele és kezdeményezi a tizenkét napos Christmastide, amely a Vízkereszt után.A karácsony családi ünnep az a világ számos híres nemzetek, amelyeket az egyre növekvő számú nem-keresztények, és szerves részét képezi az a karácsonyi és ünnepi season.


a születési év Jézus modern történészek körében várható a 7. és 2. között került sor a pontos hónap BC, és a nap az ő születési idő ismeretlen. A születés szerepel a négy kanonikus evangéliuma. A korai-közepes 4. században a nyugati keresztény egyház volt karácsony december 25, később ezt a keleti.A karácsony eredetileg is úgy választották meg, hogy megfelel a nap pontosan kilenc hónap után A korai keresztények nem hittek Jézus fogantatásakor lett, és általában a déli napforduló (azaz a római téli napforduló), és a nap úgy hogy ez lehetséges, mert keresztények Jézus a "nap" is prófétai révületbe esett az igazságosság Malachi .


az eredeti az ünneplés volt a keleti kereszténység január 6, Vízkereszt kapcsolatban, hogy továbbra is az az ünneplés és az egyház apostoli egyházunk tanít az Örmény Örményországban, ahol a nemzeti ünnep 2013. A különbség van a között 13 nap telt hangon éneklik modern naptár és a régi Juliánus naptár. Azok, akik továbbra is a Juliánus-naptár és így ünnepeltük a december 25. és január 6, amely a telt hangon éneklik naptár január fordítja le a 7. és január 19. Ebből az okból, Etiópia, Oroszország, Grúzia, Ukrajna, Szerbia, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Moldova ünnepelni karácsony naptár január telt hangon éneklik a 7,